Over Pxs-it


PXS-it is opgericht door Peter Heintges in april 2006. Deze site geeft een indruk van de activiteiten van het bedrijf PXS-it en u maakt kennis met de werkwijze van het bedrijf. U zult ontdekken dat persoonlijke begeleiding en het leveren van maatwerk hoog in het vaandel staan bij PXS-it. Kijkt u maar eens rond en wellicht behoort u binnenkort ook tot onze klantenkring.

Gebruiksvriendelijkheid

"Ik werk niet graag met dat programma, het is me veel te omslachtig en veel te ingewikkeld" Je hoort het maar al te vaak. Blijkt na aanschaf van een programma dat er veel scholing nodig is, schermen die niet praktisch ingedeeld zijn, waarbinnen niet duidelijk is wat er gedaan moet worden. Programma's die uiteindelijk nadat er veel kosten gemaakt zijn, aan de kant worden geschoven.

Eenvoud, daar draait het bij PXS-it om bij het ontwerpen van toepassingen. Dit wordt onder andere bereikt met dialoogvensters. Hierdoor ontstaat een vraag - antwoordspel. U klikt op een knop en de computer vraagt naar de volgende stap. Bijzonder prettig om mee te werken. Groot voordeel: geen ingewikkelde instructies maar direct aan de slag!

Persoonlijke benadering

In onderling overleg ontstaat er een factuurprogramma, website of netwerk dat bij u past. U bent dus uitdrukkelijk betrokken bij het ontwerp en heeft daar invloed op. Tijdens de ontwerpfase is er veel persoonlijk contact waarin goed geluisterd wordt naar uw wensen. Dit resulteert in programma's en omgevingen die bij uw bedrijf passen en waarmee u graag werkt.

Mogelijkheden

Pakbonnen, facturen in verschillende talen, journaalposten, openstaande posten, creditnota's, betalingen, voorraadlijsten, omzet, brutomarge of de voorraadwaarde. De orderhistorie van klanten, inkoopprijzen en verkoopprijzen van producten of de voorraad. Op het beeldscherm te bekijken of op papier af te drukken. Met meerdere personen tegelijk verkopen registreren, facturen uitdraaien, de voorraad bekijken, klantgegevens bekijken... Het kan allemaal.

Tot slot

Niet onbelangrijk om te vermelden... Het programma is betaalbaar en ligt daarom ook binnen het bereik van de eenmanszaak, het kleinbedrijf of de startende ondernemer.

Als uw belangstelling gewekt is, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, contactgegevens treft u elders op de site aan.